104
0

De tierende Gert-Jan Verbeek bleek na afloop van Twente – PSV een slechte verliezer.

Verbeek noemde PSV laf maar sprak dit niet uit op de persconferentie in het bijzijn van Cocu. Slechts in gesprek met Fox Sports wist de slechte verliezer zijn mening te ventileren. Assistent trainer Ruud Brood is het niet eens met Verbeek en haalt uit naar de norse Tukker.

‘Heerlijke overwinning tegen een defensief FC Twente thuis die 1-0 achterstaan en eigen helft verdedigde eerste 45 minuten’, zo schrijft Brood op Twitter. ‘Meeste kansen PSV, misschien daar de aandacht op van hun trainer in plaats van PSV.’

Vorig artikelKritische Cocu wilde controle terug: ‘Zelfs als de keeper er uit was ging ie nog naast’
Volgend artikelDragende kracht Arias over ‘verdedigende’ wissel: ‘Alleen winnen telt’