Home Nieuws Russische media melden aanstaande transfer Guus Til naar PSV

Russische media melden aanstaande transfer Guus Til naar PSV

3784
0

Spartak Moskou-middenvelder Guus Til staat in de concrete belangstelling van PSV.

Mogelijk is middenvelder Til de speler die als eerste nieuweling onder Roger Schmidt gepresenteerd zal worden.

Vorig jaar was het Gaston Pereiro die in de serieuze belangstelling stond van Spartak Moskou maar Pereiro liet weten geen interesse te hebben in een toekomst in Rusland dus wist Spartak de aandacht te verleggen naar Guus Til van AZ. Het kostte PSV miljoenen euro’s aan inkomsten want Pereiro verkaste recent naar Cagliari.

PSV zou nu voor een huurdeal gaan wat de komst van Guus Til naar Eindhoven aangaat. In Rusland melden verschillende media dat Guus Til voor een vertrek uit Moskou staat en PSV de eerste gegadigde zou zijn. De aanvallende middenvelder heeft weinig toekomst in Moskou en bleef afgelopen drie wedstrijden negentig minuten op de bank.

In Rusland wordt gemeld dat PSV al een akkoord heeft met Til. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV in een eerder stadium heeft geïnformeerd, maar dat de definitieve beslissing nog moet vallen.

Spartak Moskou zou willen meewerken aan de deal maar niet iedereen is even enthousiast. Paul Kucherov, een voormalig scout van Arsenal en tegenwoordig woonachtig en werkzaam in Nederland, zet tegenover Sportbox vraagtekens bij de potentiële deal. “De komst van een aanvallende middenvelder heeft niet de hoogste prioriteit bij PSV. Ze hebben andere posities die versterkt moeten worden. Als Til naar PSV gaat, is hij niet honderd procent zeker van een basisplek.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here