Home Nieuws Ruim 3 miljoen euro verlies bij verkoop Ramselaar aan FC Utrecht

Ruim 3 miljoen euro verlies bij verkoop Ramselaar aan FC Utrecht

127
0

PSV accepteert een miljoenenverlies bij de verkoop van Bart Ramselaar aan FC Utrecht.

Met de transfer die zaterdag werd afgerond is 1,4 miljoen euro gemoeid, wat een derde is van de som die PSV drie jaar betaalde aan de club uit de Domstad. FC Utrecht ontving toen 4,5 miljoen euro plus enkele bonussen voor de op dat moment sterk spelende Ramselaar. PSV heeft nu rond de recente deal wel een stevig doorverkooppercentage van twintig procent op papier laten zetten. Het is al met al duidelijk dat PSV zich niet moeilijk heeft opgesteld richting Ramselaar en FC Utrecht.

Ramselaar speelde vorig seizoen een bijrol bij PSV, nadat hij in zijn eerste seizoen nog kampioen werd als basisspeler. Na dat eerste jaar, wat voor PSV niet echt succesvol was met de derde plaats, wees Marcel Brands nog een bod van tien miljoen euro af, met de verwachting dat de middenvelder in de toekomst meer zou opbrengen. Na de komst van Mark van Bommel kwam Ramselaar echter niet meer in de plannen voor.

“Het was heel bepalend. Hij maakte andere keuzes, een andere formatie, andere tactiek en ik paste niet in dat plaatje. Ik heb er alles aan gedaan om terug te knokken, maar als de trainer het niet in je ziet zitten dan moet je verder kijken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here