Home Nieuws Ruim 2000 PSV fans flink gedupeerd na afgelasting Arsenal – PSV, mogelijk...

Ruim 2000 PSV fans flink gedupeerd na afgelasting Arsenal – PSV, mogelijk wordt er gecompenseerd

675
0

Ruim tweeduizend PSV zien de reis naar Londen en de wedstrijd in het Emirates Stadion in rook opgaan.

De PSV fans hadden in grote getale tickets en hotelovernachtingen ingekocht om de Europa Leaguewedstrijd tussen Arsenal en PSV te bezoeken. Organisatorisch krijgt de stad Londen het niet voor elkaar alles in goede banen te leiden en dus bleek het cancelen van de wedstrijd het vervelende gevolg te zijn.

Ongeveer tweeduizend PSV-fans zijn hierdoor voor honderden euro’s gedupeerd. Maandag werd bekend dat dit duel, dat donderdagavond zou worden afgewerkt, is afgelast. In verband met de uitvaartplechtigheden rond het overlijden van koningin Elizabeth is de Londense politie niet in staat om genoeg politie op de been te brengen voor de wedstrijd. Dit heeft tot gevolg dat zo’n tweeduizend supporters nu de dupe zijn. Er wordt wel gesproken over vergoedingen en het vergoeden van de opgelopen financiële schade.

Tegelijk is het ook hoogst onzeker of de fans daadwerkelijk vergoed gaan worden voor de gemaakte kosten voor de reis en voor het verblijf. Juridisch gezien lijkt het vrijwel onmogelijk instanties aansprakelijk te stellen voor de opgelopen financiële schade. De club kan nog niet melden wat er staat te gebeuren met de verkochte tickets. “We wachten nog op informatie vanuit de UEFA. Als we die hebben, communiceren we dat meteen naar de fans”, aldus PSV-woordvoerder Thijs Slegers in gesprek met Omroep Brabant.


Vorig artikelVan Nistelrooij schrikt van eigen interview: ‘Ik herkende mezelf niet helemaal’
Volgend artikelIn Waalwijk is men nog altijd boos: Dit is waarom Sávio niet wordt aangepakt en Vaessen en Kramer wel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in