Home Nieuws Roulerend AS Monaco valt naar hartenlust aan maar wint nipt van laagvlieger...

Roulerend AS Monaco valt naar hartenlust aan maar wint nipt van laagvlieger Strasbourg

456
0

AS Monaco wist afgelopen weekend te winnen in de laatste wedstrijd voor de return tegen PSV in Eindhoven.

De Monegasken hadden voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PSV bijna een week rust. Monaco speelde in en tegen Southampton en verloor de oefenwedstrijd van de Engelse Premier Leagueclub. Dit weekend stond de uitwedstrijd tegen Strasbourg op de agenda en Monaco won. In de eerste speelronde van de Ligue 1 won de ploeg van trainer Philippe Clement nipt met 1-2 bij Strasbourg.

Monaco was dominant in de wedstrijd en noteerde maar liefst 24 doelpogingen. Monaco scoorde via Krepin Diatta en Sofiane Diop. Na een tegentreffer van Habib Diallo werden de laatste 25 minuten nog spannend, maar Monaco pakte de drie punten. De gelijkmaker van Diallo diep in blessuretijd werd na inmenging van de VAR afgekeurd wegens buitenspel.

De Monegasken zullen maandag naar Eindhoven vliegen zoals de ploeg ook naar Straatsburg het vliegtuig diende te nemen voor de eerste wedstrijd. AS Monaco heeft verder een fitte selectie maar weet ook dat er in het Philips Stadion minder kansen genoteerd kunnen worden dan in de wedstrijd tegen Strasbourg.

Vorig artikelJohn de Jong en van Nistelrooij richten pijlen op aantrekken extra aanvaller, Xavi Simons trekt de aandacht
Volgend artikelIbrahim Sangaré hoopt nu ook op Gakpo: ‘Ik kan niets garanderen, maar een nieuw contract zegt wel iets’