Home Nieuws ‘Rostov ligt ons’

‘Rostov ligt ons’

18
0

Met de wedstrijd tegen FK Rostov voor de deur is er volop vertrouwen in een goed resultaat in Rusland. Ook de gebroeders van de Kerkhof zien voldoende kansen voor PSV om de 3 punten mee naar huis te nemen.

De wedstrijd tegen Excelsior zaterdag was niet van een bijzonder niveau, maar PSV won wel. “Ze maakten het zichzelf moeilijk zaterdag, maar misschien hebben ze zich wel gespaard met het oog op wedstrijd tegen Rostov”, zegt René. Willy ziet die belangrijke wedstrijd in de Champions League met vertrouwen tegemoet. “Ik denk dat PSV woensdag kan bewijzen dat het de beste club van Nederland is. Ik verwacht een overwinning. Ik heb Rostov gezien in Amsterdam tegen Ajax. Het is een ploeg die PSV ligt en het is een uitwedstrijd!”


Volgens René wordt het een gelijkspel en dat is in zijn ogen prima. “Als ze maar niet verliezen. Als ze dan vervolgens thuis winnen van Rostov dan zijn ze zeker van de derde plaats die recht geeft op de Europa League. Dat is wel belangrijk. Een tweede plaats wordt lastig met twee zware tegenstanders als Atlético Madrid en Bayern München.” PSV wordt in stadion Olimp-2 in Rostov aan de Don gesteund door 53 supporters.


Facebook Comments