Home Nieuws Rostov coach realistisch over wedstrijdbeeld

Rostov coach realistisch over wedstrijdbeeld

13
0

De coach van tegenstander Rostov besefte na de wedstrijd terdege dat zijn elftal een gewonnen punt heeft veroverd en was dan ook realistisch over de wedstrijd en het verloop ervan.

“Beide teams wilden winnen, waardoor er een aantrekkelijke wedstrijd ontstond. Maar zoals zo vaak zie je dan dat het gelijk wordt”, wordt Kirichenko op de persconferentie geciteerd door Voetbal International. “Ik vind het resultaat verdiend. Wij namen twee keer de leiding, maar in de tweede helft stichtte PSV vaker gevaar. Vooral aan Luuk de Jong hadden wij de handen vol.”

Dat Rostov thuis had moeten winnen van PSV om kans te maken op Europese overwintering, noemt Kirichenko onzin. “PSV bereikte afgelopen seizoen de achtste finale van de Champions League en twee weken geleden maakten ze het Atlético nog heel lastig. Dat wil zeggen dat zij ook gewoon een goed team hebben. Of het erop leek dat wij in de slotfase fysiek niet mee konden? Misschien heeft dat te maken met de ervaring die we nog missen op dit niveau.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here