Home Nieuws Rosario over enthousiaste bondscoach: ‘Koeman was vast niet de enige die klapte’

Rosario over enthousiaste bondscoach: ‘Koeman was vast niet de enige die klapte’

21
0

De camera’s van de UEFA registreerde afgelopen woensdag haarfijn de reactie van bondscoach na de wonderschone treffer van Pablo Rosario.

Eerder zag Koeman Rosario in Breda opnieuw uitblinken en bekeek daarna de wedstrijd van PSV tegen Inter in het Philips Stadion. De keuzeheer van Oranje zag opnieuw met eigen ogen welke bijzondere ontwikkeling Rosario doormaakt. De bondscoach was opnieuw zichtbaar enthousiast en trakteerde de middenvelder op een applaus na zijn goal tegen Inter. Pablo Rosario hoort vrijdagmiddag of hij ook deel uit maakt van de definitieve selectie van het Nederlands elftal.


“Ik krijg het vertrouwen bij PSV, van alles en iedereen. Dat wil ik terugbetalen door goed te presteren en dat doe ik nu. In dit team is het ook heel makkelijk om daarin mee te gaan”, aldus de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. “Ik ben blij met een stukje erkenning. Het is een mooi extraatje. Of ik nu wel of niet word geselecteerd, ik blijf op deze manier doorgaan.”

Op televisie was duidelijk te zien dat bondscoach Ronald Koeman in het stadion applaudisseerde na het doelpunt van Rosario woensdagavond. “Klapte de bondscoach voor mijn doelpunt tegen Inter? Dat zijn mooie dingen, al was hij vast niet de enige die klapte in het stadion”, gaf Rosario aan.


Facebook Comments