Home Nieuws Rosario fit genoeg voor RKC uit, Guti en van Ginkel op de...

Rosario fit genoeg voor RKC uit, Guti en van Ginkel op de weg terug

194
0

Pablo Rosario is nagenoeg weer fit genoeg bevonden om tegen RKC zijn opwachting in de basis te maken.

De middenvelder viel woensdag met knieklachten uit tijdens de bekerwedstrijd tegen De Graafschap. Schmidt rekent weer op de middenvelder.


“De afgelopen twee dagen is hij buiten de teamtraining gebleven. We testen zaterdag voor de wedstrijd of hij terug kan keren. Ik denk van wel”, zei Schmidt vrijdagmiddag op de persconferentie, tegen het Eindhovens Dagblad.

RKC draait een prima seizoen en staat inmiddels twaalfde op de ranglijst in de Eredivisie. Schmidt verwacht een moeilijke avond in Waalwijk. “Het wordt een moeilijke partij, maar wij zijn in goede vorm en hebben de afgelopen weken vertrouwen gekregen. We ontwikkelen ons en zetten de juiste stappen vooruit. Dit is al onze negende wedstrijd in hele korte tijd. Onze bank is gelukkig sterk. Mede dankzij een aantal goede reserves zijn we de afgelopen periode succesvol geweest.”

Er is wel goed nieuws van het blessurefront. Spelers als Érick Gutiérrez, Marco van Ginkel, Armando Obispo, Ryan Thomas, Mauro Júnior, Eran Zahavi, Maxi Romero en Richard Ledezma zijn allen op de weg terug. Romero en Ledezma zijn nog lang niet herstellende maar de andere spelers zullen zich langzaam aan gaan melden op het trainingsveld.


Facebook Comments Box