Home Nieuws Rosario en Dumfries willen rug rechten tegen FC Twente

Rosario en Dumfries willen rug rechten tegen FC Twente

52
0

De teleurstelling na de uitschakeling is bijzonder groot. Denzel Dumfries en aanvoerder Pablo Rosario hopen en willen dat PSV zich snel weer op gaat richten.

“Het is nu verschrikkelijk balen, maar we moeten onze rug rechten en dat gaan we ook gewoon doen”, zei Dumfries dinsdagavond in gesprek met FOX Sports. “De Europa League is nu het hoogst haalbare en daar gaan we dus ook voor, terwijl zaterdag FC Twente al voor de deur staat. Ik heb er zin in.”

Hoewel er de laatste tijd veel kritiek is op de verdediging van PSV, vindt Dumfries niet dat de defensie volledig tekort is geschoten in het Sankt Jakob-Park. “We gaven de goals te makkelijk weg, maar deden er natuurlijk wel alles aan om doelpunten te voorkomen”, benadrukte de rechtsback.

“Of we vaker hadden moeten scoren? Ik ga hier nu niet met mijn vinger wijzen. Als team hebben we onszelf tekort gedaan, zowel aanvallend als verdedigend. Het ging mis op de kleine momenten en dat is heel erg balen. We hadden de wedstrijd zelf over de streep moeten trekken.”

“Na de eerste twintig minuten kwamen we goed in de wedstrijd en hadden we het onder controle”, zag Rosario. “We creëerden kansen en hadden zelf de 2-1 moeten maken, maar vervolgens gaven we het doelpunt zelf te makkelijk weg.”

PSV moet op jacht naar eerherstel en daarin wacht FC Twente in de Grolsch Veste. “Het is van belang dat we goed aan de competitie beginnen”, zegt Rosario. “De manier waarop we van Basel verloren, is heel pijnlijk. Maar we zijn professioneel en moeten zo snel mogelijk naar de wedstrijd tegen Twente toewerken.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here