Home Nieuws Rood Wit Podcast | De succesvolle week van PSV

Rood Wit Podcast | De succesvolle week van PSV

561
0

PSV beleefde een uiterst succesvolle met de winst op Rangers FC in het eigen Philips Stadion.

De wedstrijd tegen de Schotse tegenstander maakte veel los bij de achterban. Een gegeven wat voor, tijdens als na de wedstrijd duidelijk waar te nemen viel. De week werd daarna afgesloten met een afgetekende overwinning in Waalwijk. Kortom, genoeg stof na napraten en analyseren, waarbij we gerust kunnen constateren dat er heel veel goed gaat bij de club op dit moment.

Peter Bosz en zijn staf tillen de selectie duidelijk naar een hoger niveau. De kritieken in de landelijke media zijn erg positief te noemen. Ook de fans zijn erg te spreken over het nieuwe PSV. Die geluiden vallen ook te beluisteren in de nieuwe Rood Wit PSV Podcast.

‘PSV terug in de CHAMPIONS LEAGUE en CHUCKY is THUIS!’, luidt de titel van de laatst uitgebrachte en opgenomen podcast van de Rood Wit Podcast. De Rood-Wit Podcast is bedacht om de stem en het geluid van de Supporters te laten horen dus hier zijn de gasten ook op geselecteerd. Bekende en onbekende PSVers geven hun ongezouten mening over de mooiste club van de wereld.

De Rood Wit Podcast valt niet alleen te beluisteren maar is ook te zien. De eerste en enige PSV Podcast op beeld voor Youtube!

In deze aflevering in onderstaande video alles over de plaatsing van de Champions League, de transferwindow en nog veel meer!


Vorig artikelWat vindt Johan Bakayoko van de transfer van Hirving Lozano? Dit was zijn bijzondere antwoord
Volgend artikelPSV treft in nummer laatst Sevilla een geplaagde en verdeelde club, waar fans boos zijn na terugkeer Sergio Ramos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in