Home Nieuws Rond wedstrijden tussen PSV en Vitesse gaan de gedachten nog altijd terug...

Rond wedstrijden tussen PSV en Vitesse gaan de gedachten nog altijd terug naar 29 april 2007

785
0

PSV speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Vitesse in Arnhem. PSV moet winnen om aansluiting te houden met de top maar hoe anders was de editie van 29 april 2007.

Ook toen diende er gewonnen te worden maar die dag, de slot dag van Eredivisie seizoen 2006 – 2007, speelde er nog veel meer. Het doelsaldo werd die dag erg belangrijk, naast een tweetal andere wedstrijden die van belang waren. Het betroffen Excelsior – AZ en Willem II – Ajax.

Wedstrijden tussen PSV en Vitesse brengen vrijwel iedere PSV fan nog altijd in vervoering als automatisch de gedachten terug gaan naar die iconische editie van PSV – Vitesse. 29 april 2007 is een dag om nooit te vergeten. De dag staat bij iedere PSV fan nog in het geheugen gegrift. Uniek, in één woord omschreven wat er die dag allemaal op drie Nederlandse velden de revue wist te passeren.

‘Het is niet te geloven, het is niet te geloven’. Het zijn inmiddels legendarische woorden van de commentator van die dag, Koert Westerman. Ook zijn bijdrage aan die hele bijzondere dag in april 2007 is inmiddels iconisch en legendarisch te noemen. Geniet in onderstaande video nog een keer van de voor PSV historische voetbaldag.

Vitesse en PSV trappen zondagmiddag om 16.45u af in de Gelredome in Arnhem. PSV kan richting de bovenste plaatsen opschuiven als de uitslag in Amsterdam gunstig gaat vallen.


Vorig artikelJohan Bakayoko heeft weinig met Club Brugge en Anderlecht: ‘PSV is een wereldclub’
Volgend artikelPOLL | De toekomst van eigen jeugdspelers Teze en Obispo:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in