Home Nieuws Ronald Waterreus ziet in Daley Blind ideale winterse versterking voor PSV

Ronald Waterreus ziet in Daley Blind ideale winterse versterking voor PSV

2919
0

Ronald Waterreus geeft PSV advies op het vlak van winterse versterkingen.

Het betreft meteen een opvallend advies want de Limburger ziet in Daley Blind, die niet goed genoeg is voor Ajax, een versterking voor PSV. Enkele weken geleden opperde een PSV fan op Twitter ook al de suggestie om Blind naar PSV te transfereren. Ronald Waterreus denkt dat PSV er in ieder geval goed aan zal doen.

Waterreus ziet Daley Blind, die momenteel op zoek is naar een nieuwe club, de komende anderhalf jaar wel bij PSV spelen om zo nieuwe successen te kunnen vieren.

De wegen van Blind en Ajax scheidden eind december omdat zijn contract is ontbonden na meerdere incidenten tussen Blind en trainer Schreuder. Royal Antwerp FC en Real Sociedad lijken de twee voornaamste kandidaten om de 32-jarige verdediger transfervrij op te halen maar het salaris van Blind is nog een heet hangijzer. Blind weet in Amsterdam immers 4,5 miljoen euro op te strijken en dat is te gortig voor vele clubs in binnen- en buitenland. Waterreus denkt dat Blind bij PSV de waardering kan krijgen die de routinier bij Ajax de laatste maanden miste. ‘Een club (en voorname concurrent in de strijd om de titel) waar een speler met zijn cv onherroepelijk wél de erkenning zou krijgen die hij verdient’, vindt Waterreus.

De Limburger gaat verder. ‘En waar Blind, zij het wat trager dan vroeger, op zeker nog anderhalf seizoen van grote waarde zou kunnen zijn.’ Waterreus wijst naar de rivaliteit tussen beide clubs en beseft dat zijn suggestie uiterts pikant is. ‘Rancune, weten we in topsport, is de beste drijfveer om tot grote daden te komen. Het zou wat zijn, vindt u ook niet, Daley Blind die straks ‘met pijn in het hart’ het 25ste landskampioenschap van PSV viert op het Stadhuisplein in Eindhoven?’, aldus Ronald Waterreus.


Vorig artikelMet Brentford – Liverpool op de agenda nadert debuut voor Cody Gakpo: ‘Een van de grootste talenten’
Volgend artikelDe Volkskrant weet genoeg na het applaus voor Marcel Brands

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in