Home Nieuws Ronald Waterreus woest na bier gooien richting Ruud van Nistelrooij, analist vraagt...

Ronald Waterreus woest na bier gooien richting Ruud van Nistelrooij, analist vraagt om maatregelen

13327
0

Ronald Waterreus heeft hard uitgehaald naar enkele PSV supporters die een plastic glas bier gooide richting Ruud van Nistelrooij.

Waterreus was bij de wedstrijd aanwezig en zag naar eigen zeggen iemand uit het publiek een plastic glas bier gooien richting Ruud van Nistelrooij. Het betrof een incident na het doelpunt van Rangers, beweerde Ronald Waterreus in de podcast van Skiete Willy van Voetbal Internatonal.

De oud-doelman is woest over het vermeende incident. Het is overigens niet gezegd dat het perse een PSV supporter is die het glas bier gooide. Er kan niet worden uitgesloten dat een enthousiaste Rangers fan het glas de lucht in gooide. “Ik zag het gewoon gebeuren toen Rangers scoorde. Iemand uit het PSV-vak gooit een plastic beker bier naar het hoofd van Ruud van Nistelrooij. Mensen die dat doen zijn echt malloten, horen niet in een stadion en mogen zich ook geen supporter van PSV noemen. Bij welke club dan ook horen dit soort mensen niet thuis”, aldus de uitgesproken analist.

Waterreus wijst naar de betreffende tribune en kan zich niet voorstellen dat hij de enige was die het incident richting Van Nistelrooij zag. “Die beker bier raakte hem bij zijn voeten. Hij keek eerst heel verbouwereerd en schopte hem daarna weg. Zo’n idioot die het in zijn hoofd haalt om een beker bier naar een coryfee van de club te gooien, moet je echt voor het leven schorsen. Ik ben benieuwd of meer mensen het gezien hebben”, aldus Ronald Waterreus, die de dader graag bestraft ziet worden.

Ook voor de supporters van PSV die de bus van Rangers tegenhielden kregen nog een veeg uit de pan van Waterreus. “Je blijft gewoon van mensen af en je laat zo’n bus gewoon doorrijden. Want zij moeten straks doen waar jij voor naar het stadion komt: voetballen.”


Vorig artikelPSV target Zirkzee op weg naar Serie A, transfersom geen 20 miljoen maar 9 miljoen euro
Volgend artikelPSV meldt zich officieel bij Aston Villa voor Anwar El Ghazi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in