Home Nieuws Ronald Waterreus: PSV wilde mij aan Racing Santander verkopen

Ronald Waterreus: PSV wilde mij aan Racing Santander verkopen

36
0

In zijn column in VI refereert Ronald Waterreus ook nog een opmerkelijk feit in zijn periode onder de lat bij PSV. Technisch directeur van dienst Frank Arnesen was namens PSV rond met de Spaanse eerste klasser Santander en wilde Waterreus kwijt.

Waterreus over die periode: ‘In mijn eerste seizoen moest ik de concurrentie aan met Stanley Menzo en vervolgens met Georg Koch. Toen ook hij was vertrokken, kocht de club Ivica Kralj en kreeg ik van technisch directeur Frank Arnesen te horen dat ik verkocht was. Aan Racing Santander. Ik mocht niet mee op trainingskamp en hoefde alleen nog maar ja te zeggen tegen dat aanbod uit Spanje. ‘Hier ga jij naartoe’, zei Arnesen. ‘Dacht het niet’, antwoordde ik. ‘Ik bleef en we werden nog drie keer kampioen van Nederland’.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here