Home Nieuws Ronald Waterreus; ‘PSV is onder van Bommel bepaald nog geen geoliede machine’

Ronald Waterreus; ‘PSV is onder van Bommel bepaald nog geen geoliede machine’

147
0

Ronald Waterreus heeft nog steeds alle vertrouwen in de trainerskwaliteiten van Mark van Bommel maar vindt wel dat de trainer zich op glad ijs begeeft.

De resultaten vallen nog niet mee. De oud-doelman denkt dat Mark van Bommel daardoor ‘een stuk onrustiger zal slapen’. ‘De strijd om de Johan Cruijff Schaal verliezen van Ajax en – veel rampzaliger – door Basel uitgeschakeld worden voor de Champions League… PSV is onder hem bepaald nog geen geoliede machine. Ook tegen FC Twente was het niet best. Al vind ik te makkelijk om Mark daar nu al op af te rekenen.’

‘Desondanks kun je er niet omheen dat Van Bommel voor zijn eindexamen staat als trainer. De druk van per se kampioen moeten worden kun je hem niet opleggen. Je mag van hem wél verwachten dat hij nu eens laat zien dat hij een elftal beter maakt, dat talenten zich ontwikkelen, dat hij voor de tv-camera’s wat minder bokkig reageert op logische vragen over de reservebeurt van Lozano in Enschede. Zo niet, dan zal het voor Van Bommel een lastig verhaal worden in Eindhoven’, stelt de oud PSV keeper vast in zijn column in dagblad de Limburger.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here