Home Nieuws Ronald Waterreus prijst werk Schmidt en schat PSV hoger in dan Ajax

Ronald Waterreus prijst werk Schmidt en schat PSV hoger in dan Ajax

2256
0

Ronald Waterreus is en blijft een PSV man in hart en nieren. De analist van Ziggo stelt zich keurig objectief op maar tussen de regels door is vrijwel altijd zijn voorkeur voor PSV hoor- en zichtbaar.

De oud-doelman schroomt ook niet om kritiek te leveren en kan hard zijn voor zijn mede- of tegenstanders. Mark van Bommel en Bert van Marwijk weten er inmiddels alles van.


Waterreus is in ieder geval erg te spreken over het werk van Roger Schmidt en prijst zijn kwaliteiten. In gesprek met VI zegt hij het volgende:

‘Schmidt doet met PSV nog op drie fronten mee om de prijzen. Het is een hele tijd geleden dat dit een trainer in Eindhoven is gelukt. Dat wil niet zeggen dat PSV ook meteen dé favoriet is voor de titel. Het kan zijn dat een andere club beter is. Je moet het zo zien: bij PSV moet je kampioen worden, alleen word je het niet altijd. Maar de titel is altijd het streven, als het dat niet is, dan is dat een topclub onwaardig.’

Waterreus ziet veel potentieel bij PSV en heeft het gevoel dat er bij PSV meer kwaliteit en groeipotentieel aanwezig is. ‘Als iedereen fit is, heeft PSV met Donyell Malen, Cody Gakpo, Mario Götze, Mo Ihattaren, Noni Madueke en ook Eran Zahavi natuurlijk een zeer goede aanval’, aldus Wattereus.


Facebook Comments