Home Nieuws Ronald Waterreus prijst PSV en Schmidt inzake aanpak Ihattaren

Ronald Waterreus prijst PSV en Schmidt inzake aanpak Ihattaren

2443
0

PSV en Mo Ihattaren liggen op ramkoers. Zoveel is duidelijk. Iedereen ventileert zijn of haar mening en dat doet ook Ronald Waterreus.

“Ik kan me niet herinneren dat de clubleiding van PSV ooit zo’n duidelijk statement naar buiten heeft gebracht. Dat zal denk ik niet zijn omdat Ihattaren stinkvoeten heeft of omdat hij zich een keer heeft verslapen”, zegt Waterreus, die daarmee aangeeft zich wel te kunnen vinden in de verklaringen van PSV en Schmidt.


Waterreus ziet dat de situatie gecompliceerd is voor PSV. Ihattaren heeft na dit seizoen nog een contract voor een jaar, waardoor kapitaalvernietiging dreigt. “Maar moeten we alle gedragingen van verwende pubers en machtswellustige zaakwaarnemers dan maar accepteren?”, zegt de Limburger tegen NU.nl.

“Ik heb de ronkende boze teksten van zijn zaakwaarnemer ook gelezen. Inhoudelijk weten we er niet genoeg van, maar geloof me maar: PSV gaat echt niet zo’n verklaring uitgeven om te kijken of ze iemand eens even kunnen beschadigen”, aldus Waterreus, die de opstelling en tekst en uitleg van Schmidt wel kan volgen.

“Ik vond het wel sterk van Schmidt. Hij heeft er veel tijd en energie ingestoken. Dan mag er weleens wat terugkomen, hè?”