Home Nieuws Ronald Waterreus: Manchester United sprankelt niet

Ronald Waterreus: Manchester United sprankelt niet

12
0

Analyticus Ronald Waterreus waakt voor een slechte start van PSV in het miljoenenbal, zoals hij zelf ook ooit een keer beleefde tegen Arsenal. Toch ziet Waterreus kansen omdat United verre van sprankelend is, aldus De Reus.

“Manchester United moet mee in de investeringsdrang van andere topclubs als Manchester City en Chelsea. Daarom werden vorig seizoen al spelers als Ángel Di María en Radamel Falcao gehaald, maar die spelers hebben het spel van United niets goeds gebracht. En het valt nu nog erg tegen wat United laat zien”, laat Waterreus weten aan NUsport.

Volgens Waterreus is het voor PSV zeker niet onmogelijk om te winnen van de grootmacht uit Engeland. De oud-keeper vindt Manchester United dus nog niet sprankelen en daarnaast wijst hij op het thuisvoordeel van PSV. De Eindhovenaren moeten volgens Waterreus ook oppassen: als er een dikke nederlaag wordt geleden, blijft dat ‘als een grauwe sluier’ over de Champions League-campagne hangen. Waterreus verloor de eerste thuiswedstrijd zelf een keer met 4-0 van Arsenal. “Dat is niet lekker, dat scenario moet PSV voorkomen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here