Home Nieuws Is Feyenoord doelman Justin Bijlow de beste optie voor PSV? Ronald Waterreus...

Is Feyenoord doelman Justin Bijlow de beste optie voor PSV? Ronald Waterreus adviseert PSV

2820
0

Ronald Waterreus maakt zich zorgen over de positie onder de lat bij PSV.

De oud doelman en analist denkt dat er dit seizoen opnieuw een keepersprobleem kan ontstaan bij PSV als er niet adequaat wordt ingekocht door John de Jong. Waterreus vindt dat PSV stevige ambitie moet tonen en laat daarbij de naam van Justin Bijlow vallen. De keeper van Feyenoord is de beste doelman in Nederland vindt Waterreus.

Waterreus licht zijn visie toe in de podcast van Voetbal International. “Het is dit jaar echt een probleempositie geweest. Ruud van Nistelrooy zal daar niet heel enthousiast van worden. Ik denk dat er minstens twee nieuwe keepers moeten komen. Maar wat zou nou de beste doelman denkbaar zijn die PSV kan krijgen? Kijk, als je het hebt over ambitie en als je de schaal wil hebben: dan is Bijlow misschien wel de beste optie”, zegt Waterreus over de doelman van Feyenoord in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International.

Waterreus vind het geen kwalijke zaak dat PSV bij Feyenoord zou aankloppen omdat de club in het verleden al vaker belangrijke spelers weghaalde bij Feyenoord. “Je moet achter de beste optie aangaan.”

PSV wordt serieus in verband gebracht met onder meer Jasper Cillessen en Hendrik van Crombrugge. Technisch directeur John de Jong benadrukte daarnaast dat Joël Drommel nog niet is afgeschreven. “Ik denk dat Drommel zich wil revancheren om eerste keeper te worden. Hij krijgt vanaf dag één nieuwe kans om zich te laten zien”, zei John de Jong vorige week.


Vorig artikelBelgsiche media én Antwerp fans mild kritisch na aanstelling Mark van Bommel maar sluiten landstitel niet uit
Volgend artikelPSV twijfelt over fysiek Jasper Cillessen en laat interesse los

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in