Home Nieuws Ronald Waterreus kritisch op Joël Drommel: ‘Hij straalt heel weinig energie uit’

Ronald Waterreus kritisch op Joël Drommel: ‘Hij straalt heel weinig energie uit’

263
0

Joël Drommel doorstaat zijn eerste seizoen bij PSV nog niet met verve maar er zit vooruitgang in wat de prestaties betreffen.

Drommel kent een wisselvallig seizoen maar weet zeker nog weleens reddend op te treden en punten te pakken voor PSV. Een lichtend voorbeeld daarvan zijn bijvoorbeeld enkele reddingen in wedstrijden tegen Real Sociedad, Ajax en Sturm Graz. Toch heeft PSV ook tegendoelpunten moeten incasseren door lichtelijk falen van de jonge keeper.

Drommel heeft ondertussen wel wat criticasters achter zich aan doet het tot nu toe ‘zeker niet slecht’ bij PSV. Dat stelt ook voormalig doelman Ronald Waterreus vast, die tegelijk ook kritisch is. Er valt nog genoeg te verbeteren voor de jonge doelman, stelt Waterreus vast.

‘Het enige wat mij écht tegenvalt is dat hij heel weinig energie uitstraalt’, zegt de Limburger in de nieuwste Skiete Willy Podcast van Marco Timmer en Björn van der Doelen. ‘Naar het elftal en naar buiten toe. Ik heb ook een interview van hem gezien voor PSV-Feyenoord. Iedereen is zoals hij is, maar er straalt heel weinig energie vanaf. Als verdediging zou ik er niet heel gerust op zijn. Alleen, hij heeft het in grote lijnen wel heel behoorlijk gedaan. Maar we weten allemaal dat er bij PSV iets meer verwacht wordt.’

Clubwatcher Marco Timmer komt met een tegengeluid: ‘Andersom geldt het ook dat Drommel niet heel blij hoeft te worden van zijn verdediging. Hij heeft twintig goals tegen gekregen. Dat is niet allemaal zijn schuld.’

‘Dat hoor je mij ook niet zeggen. Ik kan me mijn eigen beginperiode bij PSV ook nog goed herinneren. Dat hield ook niet echt over’, nuanceerde Waterreus de prestaties van Drommel. Waterreus heeft zo zijn eigen visie op de prestaties van de jonge doelman want Drommel presteerde bij PSV in zijn eerste weken wel degelijk naar behoren.


Vorig artikelEagles trainer van Wonderen als toekomstig PSV coach? ‘Kees van Wonderen staat er goed op binnen PSV’
Volgend artikelHonderden PSV fans pleiten voor ontslag Roger Schmidt, deel geeft Schmidt nog een kans op herstel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in