Home Nieuws Ronald Waterreus kritisch op Drommel maar ook beschermend na ‘Circus Frans Hoek’

Ronald Waterreus kritisch op Drommel maar ook beschermend na ‘Circus Frans Hoek’

405
0

Het is Ronald Waterreus menens als het over Joel Drommel gaat. De criticaster haalt uit naar de staf van Oranje, die volgens de Limburger niet goed omgaan met de belangen van de beschikbare keepers.

Afgelopen week was het weer zo ver. Opnieuw een keeperscarrousel nadat Bijlow moest afhaken bij Oranje omwille van een blessure. Het zint Waterreus allerminst omdat hij vindt dat doelman Drommel niet goed door Frans Hoek wordt behandeld. Waterreus is geregeld ook kritisch op Joel Drommel omwille van zijn prestaties in Eindhoven maar als het over Oranje gaat blijkt Waterreus toch beschermend richting Joel Drommel te zijn. In de PSV Podcast Skiete Willy gaat het over de keepers van Oranje.

‘In de oorspronkelijke selectie zaten Bijlow, Flekken en Drommel. Wie had je dan opgesteld als hetzelfde was gebeurd met Bijlow? Had je dan ook nog Jasper ingevlogen en die meteen in de goal gezet? Ik vind het allemaal te veel van het goede. Het is een beetje Circus Frans Hoek geworden en dat vind ik heel kwalijk. Nu hebben we in vijf interlands zes keepers gebruikt, waarvan er op zijn minst drie behoorlijk beschadigd zijn’, begint de doelman zijn relaas over de keepers van Oranje waaronder Drommel.

Waterreus begrijpt niets van de keuzes en de daaropvolgende discussies rond de keepers in kwestie. ‘Waarom wordt er zoveel gesproken over keepers, waar is dat goed voor? We hebben gewoon een uitstekende keeper. Bijlow heeft zich nu bewezen en zal waarschijnlijk de komende jaren nummer 1 zijn. En we hebben met Jasper Cillessen iemand achter de hand die je op elk gewenst moment in de goal kan zetten, dat heeft hij gister wel bewezen. Ondertussen zitten wij erover te praten, dat je denkt: waar gaat het allemaal over?’

Over Drommel zegt Waterreus: “Ik vind dat met iemand als Drommel ook heel onzachtzinnig is omgesprongen. Is die nog ziek? Waarom moet je anders Tim Krul weer oproepen, terwijl die met rust wilde worden gelaten. Leg jij mij het maar uit.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here