Home Nieuws Ronald Waterreus kijkt vol ongeloof naar RvC en verwacht spoedig vertrek Marcel...

Ronald Waterreus kijkt vol ongeloof naar RvC en verwacht spoedig vertrek Marcel Brands

8669
0

Ronald Waterreus doet er in zijn column nog een schepje bovenop. De columnist voor dagblad De Limburger ziet dat het onrustig is bij de club en draagt met zijn column bepaald niet bij aan het creëren van rust.

Waterreus denkt dat Marcel Brands spoedig afscheid van PSV zal gaan nemen door de nieuwe situatie waarin de club zich begeeft. De Limburger uit ook forse kritiek uit op de raad van commissarissen. De uitleg van Brands afgelopen zaterdag geeft Waterreus nog meer twijfels over de situatie.

‘Vermoedelijk met een vluchtig geschreven A4’tje van de perschef als leidraad, moest de algemeen directeur uitleggen wat goed beschouwd niet uit te leggen viel. Dat hij afscheid had genomen van zijn technisch directeur, John de Jong. Een man van wie hij helemaal geen afscheid had willen nemen.’

Waterreus stoort zich enorm aan de processen bij de club. ‘U mag gerust weten dat ik bijna van mijn stoel viel van verbazing, zo fnuikend was het interview. In plaats van antwoorden te geven op het vertrek van De Jong, riep Brands alleen maar meer vragen op.’

Waterreus denkt dat het voor Brands snel afgelopen is bij de club. ‘Zijn lichaamstaal gaf, onbedoeld vermoedelijk, wél één heel duidelijk antwoord. Ofwel: dat Brands’ eigen vertrek bij PSV eveneens een kwestie van tijd is. Dat kan niet anders, nu de rvc op ramkoers is geslagen en hij impliciet in een onmogelijke positie is gedwongen. Want: hoe kun je als ‘baas’ nu nog met goed fatsoen zeggen dat je iets te vertellen hebt?’, aldus een furieuze Ronald Waterreus.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here