Home Nieuws Ronald Waterreus is zeker van titel PSV en wijst op 3-5 in...

Ronald Waterreus is zeker van titel PSV en wijst op 3-5 in de Arena: ‘Klap is hard aangekomen’

1738
0

Ronald Waterreus heeft veel vertrouwen en geloof in Ruud van Nistelrooij. De Limburger denkt dat zjn oud-ploeggenoot PSV aan de titel gaat helpen.

De Limburger spreekt vaak over ‘we’ als het over PSV gaat. De betrokkenheid van Ronald Waterreus bij PSV is groot te noemen. Nu verschillende oud-ploeggenoten aan het roer zitten bij PSV, is Waterreus nog nadrukkelijker betrokken bij het reilen en zeilen van de club, die hij zo lief heeft. ‘Ik heb heel veel aan PSV te danken’, zegt Waterreus in de podcast va Voetbal International.

Hoe dan ook, de voormalig doelman denkt dat Ruud van Nistelrooij niet alleen voor het eerst sinds 2018 naar het kampioenschap zal gaan leiden maar dat ook de groepsfase van de Champions League bereikt gaat worden. De Limburger ziet dat concurrent Ajax niet sterker geworden is en eigenlijk wilskracht en elan mist om de strijd met PSV aan te gaan.

Waterreus zag PSV een ferme tik uitdelen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Ajax was simpelweg niet opgewassen tegen de aanvalsdriften van PSV. “Vorige keer was die klap minder groot”, doelt hij op de 0-4 oorwassing van vorig jaar. “We zijn nog niet zo ver, zei Ajax toen, en dat was ook wel een beetje zo. Ik denk dat die klap nu iets harder is aangekomen. Er wordt wel eens gezegd: de Johan Cruijff Schaal maakt weinig uit. Maar het is toch leuk als het op je cv staat.”

Waterreus ziet het seizoen daarom met vertrouwen tegemoet. “Ajax is denk ik nog steeds voetballend verder, maar PSV wordt kampioen. Ze durven het dit keer uit te spreken, ze stralen meer ambitie uit. In alles. Dat ademt de hele club uit, dus ik denk dat dat beloond wordt aan het eind van de rit”, aldus een uitgesproken Ronald Waterreus.


Vorig artikelGaat Philipp Max met PSV de Champions League in of is een transfer in de maak?
Volgend artikelPSV kijkt naar opvolging Cody Gakpo, vraagprijs dichtbij 60 miljoen euro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in