Home Nieuws Ronald Waterreus haalt uit naar Schmidt na Mvogo wissel: ‘Ik las de...

Ronald Waterreus haalt uit naar Schmidt na Mvogo wissel: ‘Ik las de opstelling en was echt kwaad’

3749
0

Ronald Waterreus is furieus over de gang van zaken onder de lat bij PSV. De oud-doelman kan geen enkel begrip voor de keuze van Roger Schmidt opbrengen.

De Limburger haalt in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International keihard uit naar Roger Schmidt. Het beleid van Schmidt wordt onder de loep genomen door Waterreus, die weinig heel laat van de keuzes van de Duitse trainer wat de positie onder de lat aangaat.

Waterreus vindt het moment van passeren van Drommel niet eens zo verkeerd want de jonge doelman kreeg nog ‘gewoon’ enkele wedstrijden de kans van Schmidt maar wist die kans nu eenmaal niet te verzilveren. Maar de daaropvolgende keuzes van Schmidt gaan veel te ver vindt Waterreus. Het opnieuw passeren van Mvogo kan niet volgens Waterreus, die hard uit weet te halen in de Podcast.

Over PSV – NAC Breda zegt de Limburgse analist: ‘Ik las de opstelling en ik was echt kwaad. Ik ben zelf keeper geweest en weet: dit kan niet. Mvogo is nu tot op het bot geraakt. Wat er voor het duel met AZ gebeurde, kan ik volgen. Tijdens die wedstrijd maakte hij een inschattingsfout die keepers die zes maanden niet spelen maken.’

Schmidt vertelde dinsdag dat hij voor Drommel had gekozen met het oog op de toekomst. ‘Bullshit’, aldus Waterreus. ‘Eigenlijk zeg je tegen Drommel: “Omdat je een contract voor vijf jaar hebt, stel ik je op.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here