Home Nieuws Ronald Waterreus haalt uit naar concurrent Ajax: ‘Je ziet al de nodige...

Ronald Waterreus haalt uit naar concurrent Ajax: ‘Je ziet al de nodige barstjes ontstaan’

33683
0

Ronald Waterreus was dinsdagavond aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen PSV en AS Monaco.

De voormalig doelman van de club zag PSV zegevieren tegen een sterk AS Monaco. De analist is enthousiast over het PSV van Ruud van Nistelrooij en denkt dat er dit seizoen succes te behalen is. Die mening is hij onder meer toebedeeld door de situatie bij de concurrent in Amsterdam. Waterreus blijkt niet zo veel op te hebben met de nieuwe trainer van de Amsterdammers.

De Limburgse oud-doelman heeft namelijk grote twijfels bij Ajax-trainer Alfred Schreuder. Waterreus denkt dat de oefenmeester een ‘bijzonder moeilijk’ seizoen te wachten staat. “Hoewel de competitie pas één wedstrijd oud is, zie je in Amsterdam al de nodige barstjes ontstaan”, schrijft Waterreus in Dagblad De Limburger.

“Meest treffende voorbeeld: de keeperskwestie. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat je Jay Gorter op basis van één mindere wedstrijd tegen PSV slachtoffert ten faveure van Remko Pasveer? Gorter wint vanaf nu dus nooit meer een wedstrijd voor Schreuder.”

De analist gaat verder: “In ruil voor wat pikante nieuwtjes zullen bepaalde journalisten hem vast verdedigen, hoor”, gaat Waterreus, die refereert aan de geruchten dat Schreuder vroeger weleens informatie gaf aan journalisten. “Op mij komt Schreuder sowieso matig over in zijn media-optredens. Weifelend was hij. Warrig. En ogenschijnlijk wat onzeker”, aldus een kritische Ronald Waterreus.


Vorig artikelÉrick Gutíerrez tekent dag na cruciale gelijkmaker nieuw contract
Volgend artikelDe zienswijze van Valentijn Driessen: ‘Van Nistelrooij trok ‘Portugese’ muur op met PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in