Home Nieuws Ronald Waterreus haalt hard uit naar Tadic

Ronald Waterreus haalt hard uit naar Tadic

1567
0

De Eredivisie is zo goed als beëindigd en dient alleen nog juridisch te worden afgewikkeld.

De KNVB staat voor een flinke klus om alle clubs in het gareel te houden nu de maatregelen bijzonder slecht ontvangen zijn door een groot aantal clubs.


Met name de degradatieregeling is erg slecht gevallen bij de clubs in de KeukenKampioen Divisie. Het besluit om geen kampioenschap toe te kennen kan wel op veel goedkeuring rekenen bij zowel spelers als fans.

Onder de spelers is de tendens eigenlijk wel dat alle maatregelen te billijken zijn. Er zijn echter uitzonderingen. Er zijn spelers die toch vooral aan zichzelf denken en soms gewoon even niet snappen in wat voor situatie de wereld zich weet te begeven. Dusan Tadic is zo’n speler.

De aanvoerder van de Amsterdammers snapt niets van het feit dat zijn werkgever wel eerste is geworden maar geen kampioenschap krijgt toebedeeld en dus ook geen schaal krijgt uitgereikt. De uitspraken van Tadic zijn een aanvoerder onwaardig en zou eigenlijk de gepaste straf van het ontnemen van de aanvoerdersband tot gevolg moeten hebben.

Voor Ronald Waterreus was het een aanleiding ongenadig hard uit te halen naar de aanvoerder. De Limburger snapt niets van de uitspraken van Tadic.

De analist heeft in zijn column in De Limburger dan ook geen goed woord over voor Dusan Tadic, die vrijdag na het besluit van de KNVB aangaf dat hij vond dat Ajax ook tot kampioen uitgeroepen had moeten worden.

Oud PSV’er Waterreus oppert nu AZ het Champions League ticket van Ajax te geven. ‘Hij moest vrijdag zo nodig nog even kwijt dat Ajax de beste club van Nederland is. Nou, denk ik dan, als je zo fantastisch geweldig goed bent kom je als Eredivisie-nummer twee die voorronde van de Champions League vast ook wel door’, aldus Waterreus.


Facebook Comments