Home Nieuws Ronald Waterreus wijst naar Erik ten Hag als nieuwe trainer PSV

Ronald Waterreus wijst naar Erik ten Hag als nieuwe trainer PSV

35965
0

Het nieuws rond het aanstaande zomerse vertrek van Roger Schmidt is meer dan een week oud maar het houdt de PSV gemoederen nog steeds bezig.

Dat blijkt wel uit de meest recente podcast Skiete Willy van Voetbal International. Vaste tafelgast Björn der Doelen en gast Ronald Waterreus spreken over het besluit van de Duitse trainer. Beide analisten zijn het soms wel en soms niet met elkaar eens over het werk van Schmidt tot op heden. Wel zijn beide heren het met elkaar eens dat de samenwerking niet strookt met de vooraf gestelde verwachtingen.

Van der Doelen noemt het vooral jammer dat Roger Schmidt zijn vertrek aankondigde en PSV gaat verlaten. Van der Doelen heeft Schmidt als mens erg hoog zitten en vindt het karakter en het menselijk fatsoen van de Duitser een belangrijke pijler in zijn beoordeling.

Ook Waterreus spreekt in de podcast woorden van gelijke strekking maar wijst de Duitser wel op de inmiddels veel besproken en heuse keepersrel. Waterreus begrijpt niets van de beslissingen van Schmidt en vindt dat de Duitse trainer op dat vlak aan enorme fout heeft begaan. Mvogo is door Schmidt kapot gemaakt, vindt de Limburgse analist.

Wat de opvolging van Roger Schmidt aangaat heeft Ronald Waterreus zo zijn ideeën. De namen van Wim Jonk, Kees van Wonderen, Ronald Koeman en Henk Fraser passeren de revue. Maar Waterreus wijst naar Erik ten Hag als opvolger van Roger Schmidt. De analist denkt dat Erik ten Hag aan het einde van het seizoen bij Ajax zal gaan vertrekken door alle gaande perikelen.

De oud-keeper vindt het daarom voor de PSV directie een geschikt moment om over Erik ten Hag na te denken. Waterreus is onder de indruk van de kwaliteiten van de Ajax coach en door zijn PSV verleden zou ten Hag een goede optie voor PSV kunnen zijn, stelt de Limburger vast in de genoemde podcast van het weekblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here