Home Nieuws Ronald Waterreus analyseert beleid PSV en gaat voor Henk Fraser als nieuwe...

Ronald Waterreus analyseert beleid PSV en gaat voor Henk Fraser als nieuwe trainer voor PSV

3809
0

De dans om de trainerpositie voor volgend seizoen is sinds enkele dagen in volle hevigheid losgebarsten

Ronald Waterreus hoopt dat Henk Fraser de nieuwe trainer van PSV wordt, maar Marco van Basten ziet meer in het duo Phillip Cocu en Ruud van Nistelrooy. Van Nistelrooij zou dan als rechterhand moeten beginnen.

Van Basten zou Van Nistelrooy nog niet voor de leeuwen gooien als opvolger van Roger Schmidt, die na dit seizoen vertrekt uit Eindhoven. Inmiddels heeft van Nistelrooij ook aangegeven niet als trainer van het eerste te willen doorgaan voor volgend seizoen dus die optie komt hoed dan ook per heden te vervallen.

“Ik denk dat het met Cocu en Ruud als tweede man, op zijn PSV blijft”, vertelt Van Basten bij Rondo op Ziggo Sport. “Ik denk dat Cocu inmiddels ook meer ervaring heeft en hij is er thuis. Volgens mij is dat veel beter en voor beide is het interessant. En zeker ook voor PSV.”

Ook Waterreus denkt dat het te vroeg is voor Van Nistelrooy. De Limburger gaat voor Henk Fraser. “Ik denk dat je naar de feiten moet kijken: PSV wilde twee jaar door met Schmidt. Dat betekent dat PSV Ruud van Nistelrooy op z’n vroegst over twee jaar als trainer had gezien. Het heeft geen enkel nut om nu een trainer voor één jaar te laten komen om Van Nistelrooy snel klaar te stomen. Er moet gewoon een trainer komen die twee jaar bij PSV aan de slag gaat. En als hij het goed doet moet Ruud misschien wel langer wachten.”

https://twitter.com/ZS_Voetbal/status/1490777328187846657?s=20&t=tkqeQ4aUKcYGxzY44nz_2A


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here