Home Nieuws Ronald Koeman vindt poule met nummers 51 én 58 op FIFA-ranglijst écht...

Ronald Koeman vindt poule met nummers 51 én 58 op FIFA-ranglijst écht een zware poule: ‘Virgil is Gakpo voorbij’

8049
2

Baalt Ronald Koeman nu wel of niet van alle commotie rond het Nederlands Elftal?

Het bereiken van de eindronde in Duitsland geeft bepaald geen rust bij de achterban maar het geeft ook weinig ruimte voor enthousiasme rondom Oranje, leren ons de afgelopen dagen. Hoe komt dat eigenlijk en wat ligt daar precies aan ten grondslag? De stemming is zeker niet slecht te noemen maar de gemiddelde Nederlandse voetbalfan lijkt dit Oranje niet echt te omarmen.

Verschillende persconferenties van de KNVB met Ronald Koeman aan tafel lieten afgelopen dagen al zien dat de bondscoach van mening is dat het best een prestatie genoemd mag worden, het bereiken van dat toernooi bij onze Oosterburen. Dat mag toch best verrassend worden genoemd want buiten Frankrijk kunnen we toch niet stellen dat zowel Griekenland als Ierland landen zijn waar Oranje nerveus van moet worden.

Echt nerveus werd Oranje ook niet tegen de genoemde landen want er werden de verwachte 12 punten veroverd tegen de nummer 51 en 58 van de FIFA wereldranglijst.

In onderstaande video ging bondscoach Koeman in op de weerstand in de groep van Oranje. De bondscoach laat de Oranje-fans toch echt weten dat de poule waarin Nederland de tweede plaats veroverde een zware poule was. Ook ging Koeman in op de invloed van de terugkeer van Cody Gakpo en de rol van Van Dijk.


Vorig artikelItaliaanse transferspecialist Romano: LA Galaxy informeert naar Hirving Lozano
Volgend artikelIn beeld | Noa Lang nadert volledige fitheid en is mogelijk inzetbaar in Sevilla en Rotterdam

2 REACTIES

  1. Vind je het gek dat niemand er achter staat. Waarom word Blind geselecteerd terwijl die week in week uit niet presteerd en het niveau van het top voetbal niet aan kan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in