Home Nieuws ‘Ronald Koeman samen met zijn broer, dat zou een ideaal koppel zijn...

‘Ronald Koeman samen met zijn broer, dat zou een ideaal koppel zijn voor PSV’

3739
0

De verwachting is dat PSV binnen maximaal twee weken een nieuwe trainer zal presenteren. Niets is nog zeker maar er kan inmiddels wel worden bijgestuurd richting enkele concrete namen.

In de wandelgangen worden Peter Bosz en Phillip Cocu genoemd als de beste opties voor PSV het stokje van Ruud van Nistelrooij over te nemen maar ook de namen van Pascal Jansen en Ron Jans worden genoemd. Met name die laatste optie staat er goed op bij de gebroeders van de Kerkhof.

Willy van de Kerkhof heeft veel respect en waardering voor de werkwijze van Ron Jans en vindt het het juiste moment om Jans te contracteren. Dat zegt het clubicoon in gesprek met Omroep Brabant. Naast de oud-trainer van FC Twente, PEC Zwolle, FC Groningen en Standard Luik noemt hij nog twee opties.

Van de Kerkhof ziet uiteraard ook wel iets in Peter Bosz maar de broers denken ook aan de gebroeders Ronald Koeman. “Peter Bosz zou kunnen, maar ook Ronald Koeman samen met zijn broer. Dat zou een ideaal koppel zijn, maar die zitten nu bij het Nederlands elftal. Ik denk niet dat je dat moet doen, maar dat zou wel het geijkte duo zijn voor PSV”, klinkt het.

Van de Kerkhof schuift dus ook nog een derde naam naar voren. “Jans is ook al genoemd in de wandelgangen. Ook een zeer capabele trainer. Het zal niet makkelijk zijn, want we hebben nu al vier trainers gehad die niet hebben gebracht wat we zochten”, aldus de heren van de Kerkhof over de zoektocht naar een nieuwe trainer.


Vorig artikelPSV in gesprek met Augsburg over transfer Ricardo Pepi, Feyenoord dringt aan voor Pepi
Volgend artikelKomst Peter Bosz betekent normaal gesproken ook komst Eindhovenaar Rob Maas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in