Home Nieuws Ronald Koeman is om en selecteert Jordan Teze alsnog voor Oranje

Ronald Koeman is om en selecteert Jordan Teze alsnog voor Oranje

849
0

Dat het Ronald Koeman bepaald niet meezit in zijn tweede termijn als bondscoach is een understatement.

We doelen dan niet alleen op het soms matige spel en de toch niet altijd florissante resultaten in de moeizame kwalificatiereeks, maar ook de vele blessures zijn een doorn in het oog gebleken. Daar is in het laatste blok interlands voor kwalificatie voor het Europese Kampioenschap in Duitsland geen verandering in gekomen.

Koeman heeft het flink met blessures te stellen als zijn selecties steeds bekend worden gemaakt. Ook nu regent het afzeggingen en dus gaat Koeman steevast op zoek naar vervangers. Volgens Kenneth Perez zijn Guus Til en Jordan Teze als individuele spelers op dit moment niet goed genoeg voor Oranje en die mening leek Ronald Koeman ook lang te zijn toebedeeld. Tot donderdagavond want Koeman is om en zo is Jordan Teze dus alsnog opgeroepen voor Oranje. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Ronald Koeman heeft namelijk voor het oproepen van Teze opnieuw een speler van het Nederlands elftal zien afhaken. Lutsharel Geertruida heeft het trainingskamp van Oranje met een blessure moeten verlaten en dus bleek een vervanger noodzakelijk te zijn.

Koeman besloot direct toe te slaan en riep direct een vervanger op voor de verdediger van Feyenoord. Jordan Teze zal per direct gaan aansluiten bij het Nederlands elftal, meldt de Eindhovense krant.

Koeman kampt in een situatie waarin normaal gesproken genoeg verdedigers van niveau voorhanden zijn. met de nodige personele problemen in de verdediging. Nathan Aké, Micky van de Ven, Matthijs de Ligt en Sven Botman moesten zich allen al afmelden wegens een blessure en ook Geertruida kan nu aan dat lijstje worden toegevoegd.


Vorig artikelVeerman ziet zichzelf en twee anderen als enige voetballers in Nederland die hun mening durven te geven
Volgend artikelUitkijken naar basisplaats Jerdy Schouten bij Oranje: ‘Hij is het ideale scharnier’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in