Home Nieuws Ronald Koeman is nog altijd PSV volger en ziet kansen tegen Leicester:...

Ronald Koeman is nog altijd PSV volger en ziet kansen tegen Leicester: ‘Schmidt heeft PSV beter gemaakt’

1602
0

Hoe gaat het met Ronald Koeman? PSV TV toog vorige week naar Barcelona om Ronald Koeman te interviewen over een documentaire.

Ronald Koeman is onder de indruk van Roger Schmidt. Vanuit Barcelona blijkt dat Koeman PSV nog altijd volgt. De aanstaande bondscoach heeft wel waardering voor het PSV onder Roger Schmidt. “Hij bewijst dit seizoen bij PSV dat hij op alle fronten mee kan strijden met zijn team en uiteindelijk is hij misschien wel de laatste die lacht na alle kritiek die hij heeft gehad. Het is sowieso knap als een trainer zijn eigen kop volgt”, stelt Koeman vast.

PSV treft komende week het Engelse Leicester City. Ronald Koeman kijkt uit naar het treffen tussen het frivole en aanvallend ingestelde PSV en de Premier League club uit de Midlands van het Verenigd Koninkrijk. Koeman ziet ondanks het kapitaal wat in Engeland voorhanden is, geen duidelijke favoriet voor het tweeluik.

Koeman heeft de trainer Roger Schmidt in ieder geval hoog zitten. “Hij heeft zijn ideeën over hoe hij leiding geeft aan het team en volgt dat met wisselen, maar hij bewijst een zeer goede trainer te zijn en heeft een beter PSV ontwikkeld. Schmidt heeft PSV wel beter gemaakt”, besluit Ronald Koeman.

https://twitter.com/ESPNnl/status/1511359977465782282?s=20&t=yPkNHdhFtW6f4QuPN4ugqw


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here