Home Nieuws Ronald de Boer: ‘PSV treft geen blaam met Ihattaren’

Ronald de Boer: ‘PSV treft geen blaam met Ihattaren’

5886
0

De transfer van Mo Ihattaren naar Jong Ajax houdt ook in Amsterdam nog altijd de gemoederen bezig.

Op de Toekomst is Ihattaren dan ook onderen van gesprek. Zo stelt Ronald de Boer dat PSV weinig blaam treft in de zaak Ihattaren. ‘Het zou voor PSV natuurlijk wel pijnlijk zijn als Ihattaren het bij Ajax wél redt. Wat dat betreft kan Ajax alleen winnen. Als hij het niet redt, kunnen ze zeggen dat Ihattaren niks is veranderd. Redt hij het wel, dan kijken ze in Amsterdam met een grote grijns naar PSV. Al vind ik wel dat PSV weinig blaam treft. Zij hebben er alles aan gedaan.’

Jan van Halst sluit zich aan bij de woorden van Ronald de Boer en vindt dat PSV weinig schuld heeft. ‘Bij PSV is net zo’n topsportcultuur als bij Ajax. Ihattaren was gewoon toe aan een andere omgeving.

Ik schat de kans dat hij bij Ajax een succes wordt op tachtig procent’, zegt Jan van Halst bij Ziggo Sport. ‘Over drie jaar zullen we een interview lezen waarin Ihattaren vertelt dat hij stom is geweest en blij is dat hij via Ajax weer het plezier in het voetbal heeft hervonden. Het wordt pas interessant als hij binnenkort met Jong Ajax uit tegen Helmond Sport meedoet. Kan hij het dan ook?’, aldus de kritische analisten de Boer en van Halst over Ihattaren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here