Home Nieuws Ronald de Boer neemt het op voor veel bekritiseerde PSV’er: ‘Zo slecht...

Ronald de Boer neemt het op voor veel bekritiseerde PSV’er: ‘Zo slecht is hij ook weer niet’

6152
0

Ronald de Boer werd deze week gevraagd naar de selectie van PSV in relatie tot het seizoen dat de ploeg van Peter Bosz tot op heden doormaakt.

Volgens De Boer is er geen twijfel over mogelijk dat PSV dit seizoen de beste ploeg van de Eredivisie is. De analist, nog altijd verbonden aan Ajax, zag PSV dit seizoen domineren vanaf de eerste speelronde en stelt vast dat PSV geen moment wist te verzaken. Net als Youri Mulder is De Boer wel van mening dat PSV meer uit het tweeluik tegen Borussia Dortmund had moeten halen. De Boer stelt vast dat PSV zichzelf een slechte dienst heeft bewezen tegen het matige elftal uit Dortmund.

Waar menigeen van mening is dat de selectie van Bosz zich defensief dringend moet gaan versterken neemt De Boer het juist op de voor de verdedigers van PSV. Zo is De Boer zeer te spreken over Boscagli en Dest en is de analist uit Noord-Holland het geenszins eens met de kritiek op d ervaren kracht André Ramalho. Toch denkt collega-analist Khalid Boulahrouz dat PSV de verdediging in de zomer moet gaan versterken.

“Waar PSV zou moeten versterken om verder te komen in de Champions League? Een centrale verdediger. Een goede centrale verdediger, op de plek van André Ramalho”, zegt Boulahrouz in de uitzending van Rondo van Ziggo Sport. De Braziliaan is dit seizoen meermaals het mikpunt van kritiek geweest, maar Ronald de Boer neemt het voor hem op.

“We doen wel héél erg negatief over hem. Als je tegen hem speelt, moet je echt wel aan de bak. Tuurlijk heeft hij zijn foutjes gemaakt, maar zó slecht is hij ook niet. Ze hebben maar 17 doelpunten tegen gekregen. Uiteraard zit hij wel eens op de bank als Schouten daar speelt, maar zo slecht is hij ook weer niet”, aldus Ronald de Boer.


Vorig artikelOngeloofwaardige Van Basten haalt uit naar Dest: ‘Hij maakte grote fouten’
Volgend artikelPSV zorgt voor grote frustratie met compilatie van 17-1 jeugduitslag: ‘Zou me kapot schamen!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in