Home Nieuws Ronald de Boer lyrisch over het ‘jagende’ PSV: ‘Met dat duo heeft...

Ronald de Boer lyrisch over het ‘jagende’ PSV: ‘Met dat duo heeft PSV goud in handen’

2663
0

Analist Ronald de Boer verwacht dat de Eredivisie een stuk spannender gaat worden door het sterkere PSV.

Namens ESPN zegt Ronald de Boer een totaal ander PSV waar te nemen. De ploeg van Schmidt is een jagende ploeg geworden en zal dit seizoen de jacht op Ajax van nieuwe glans gaan voorzien, denkt de Boer. De ESPN analist denkt dan ook dat de titelstrijd in Nederland een spannende titelstrijd gaat worden dit seizoen. De Boer is vooral onder de indruk door het nieuwe systeem en het rendement van PSV met twee échte vleugelaanvallers.

PSV versloeg Ajax dit seizoen al in de strijd om de Johan Cruijff Schaal en gaf daarmee een duidelijk signaal af. De Boer verwacht nog meer van de ploeg van Roger Schmidt. “Nu is PSV aan het jagen, en Ajax is de prooi”, begint De Boer in gesprek met Nu.nl.

“Ze speelden vorig jaar 4-2-2-2 met buitenspelers, maar vaak werd die positie ingevuld door bijvoorbeeld Mario Götze, die geen buitenspeler is. Nu speelt Götze als valse spits en staan er met Cody Gakpo en Noni Madueke échte vleugelaanvallers op de flanken. Met dat duo heeft PSV goud in handen.”

Vooral Madueke maakt indruk in de beginfase van dit seizoen en dat maakt de Boer enthousiast. “Betrouwbaarheid en rendement zijn alles bij een buitenspeler”, vervolgt De Boer. “Hij heeft nu niet meer de wispelturigheid van een zestienjarige, die de ene wedstrijd een negen scoort en de andere een twee.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here