Home Nieuws Ronald de Boer hoopt op langer verblijf Cody Gakpo bij PSV

Ronald de Boer hoopt op langer verblijf Cody Gakpo bij PSV

1773
0

Hoe ziet de toekomst van Cody Gakpo eruit? De aanvoerder van de club lijkt nog geen beslissingen te hebben genomen over zijn toekomst.

De club lijkt Gakpo ook nog wel even tijd te willen geven, naast het feit dat er nog geen club serieus in de markt lijkt te zijn voor Gakpo. Men hoopt natuurlijk vurig op een langer verblijf van Gakpo bij PSV maar is die wens realistisch te noemen?
Als het aan analist Ronald de Boer ligt, blijft Gakpo nog een seizoen in Eindhoven spelen. Dat heeft natuurlijk van doen met de kansen op WK deelname en dus twijfelt de Boer of Gakpo er goed aan doet nu een transfer te maken met het WK in aantocht.

DE Boer licht toe hoe hij de toekomst van Gakpo ziet. “Iedere speler gaat ervan uit dat hij bij zijn nieuwe club gaat spelen, maar die zekerheid heb je niet. Dat is voor Jurriën Timber bij Ajax of Cody Gakpo bij PSV in 99% van de gevallen wel zo”, zegt de Boer bij Voetbal International.

“Op het WK kun je naam maken, dat is het allerhoogste podium. Daar kun je met trots op terugkijken en dat is iets waar je zeker goed over moet nadenken”, aldus Ronald de Boer.


Vorig artikelItaliaanse transferspecialist is zeker: PSV dichtbij aantrekken Savinho
Volgend artikelSevilla en Mexicaanse club Deportivo Toluca FC onderhandelen over Luuk de Jong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in