Home Nieuws Ronald de Boer: ‘Genieten van PSV maar kampioenschap zit er niet in’

Ronald de Boer: ‘Genieten van PSV maar kampioenschap zit er niet in’

38
0

Ronald de Boer is onder de indruk van de kwaliteiten van de PSV selectie.

De FOX Sports analist geniet enorm van de creativiteit en aanvalsdriften van een flink aantal spelers van PSV, maar stelt ook vast dat de jeugdigheid een probleem kan zijn dit seizoen. De Boer ziet te weinig ervaring in de selectie van Mark van Bommel en denkt dat PSV daarom geen kampioen zal worden.

“Als je kijkt naar Malen, Bruma, Gutierrez, Gakpo, Bergwijn, Ihattaren…dat is likkebaarden! Echt, het voetbal dat zij af en toe laten zien is van een heel hoog niveau”, zegt hij bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports.

“Het laat ook zien hoe die gasten zijn en daar zit denk ik de valkuil van dit PSV. Je kan niet verwachten dat zo’n jonge groep altijd op het hoogste niveau presteert.”

“Als je op die leeftijd bent, ga je af en toe van een negen naar een vier. Dat hele geleidelijke hebben ze nog niet en dat is heel normaal. Ik ben er bij dit PSV dus een beetje bang voor dat ze het niet kunnen volhouden en daarom niet écht mee gaan doen om het kampioenschap. Misschien valt alles goed, maar ik denk toch dat er een bepaalde volwassenheid in die groep moet komen”, aldus De Boer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here