Home Nieuws Romero terug in Nederland, PSV voorziet nog steeds successen in de toekomst

Romero terug in Nederland, PSV voorziet nog steeds successen in de toekomst

1243
0

Met een scorende Malen en Zahavi zou je hem al bijna vergeten zijn maar PSV heeft natuurlijk nog altijd Maximiliano Romero onder contract staan.

De onfortuinlijke Argentijn is weer terug in Nederland en verwacht spoedig zijn revalidatie hervatten. De jonge spits richt zich op volgend seizoen en hoopt dan weer speelminuten en doelpunten te kunnen gaan maken voor PSV.


We gaan terug naar het najaar en einde zomer. Romero was op de goede weg en leek helemaal terug te zijn. De jonge 21-jarige spits liep in de Europa League-uitwedstrijd tegen NS Mura al snel een zware knieblessure op.

Romero lag er eerder al eens lang uit vanwege geringe fitheid maar kwam dan snel weer terug. Deze revalidatie was serieuzer en het eerste deel van zijn revalidatie werkte hij in Argentinië af.

Romero ligt op schema. Het Eindhovens Dagblad weet dat Romero vrijdag teruggekeerd is in Eindhoven. PSV gelooft nog altijd in een succesverhaal van de Argentijn in Nederland. De club gaat er vanuit dat de Argentijn er vanaf het begin van volgend seizoen weer kan staan en ‘PSV gelooft nog altijd in zijn kansen’, schrijft het ED over de spits.


Facebook Comments Box