Home Nieuws Romero met twee doelpunten opnieuw belangrijk

Romero met twee doelpunten opnieuw belangrijk

32
0

Maximiliano Romero lijkt op weg naar volledige fitheid om stappen in het eerste elftal te kunnen gaan maken.

De negentienjarige spits scoorde zaterdagavond twee keer in het duel van de beloften met Jong AZ dat met 3-1 door PSV werd gewonnen.


Romero had nog vaker had kunnen scoren.  “Duarte gaf me ook nog een goede bal en die had er ingekund. Maar ik ben blij met deze goals en de overwinning. Spitsen leven nu eenmaal van doelpunten en daarop ben ik zeker geen uitzondering. Ook ik leef van goals”, zegt hij in gesprek met het ED.

De Argentijn voelt zich inmiddels prettig bij PSV en krijgt steun van alle kanten. Het doet hem meer dan goed.  “Een aantal jongens helpt me goed en onder meer met Gastón Pereiro kan ik natuurlijk goed praten. De Nederlandse taal is niet makkelijk, maar stapje voor stapje gaat alles iets beter. Ook op het veld is dat zo. De komende dagen ga ik weer goed trainen en steeds probeer ik weer een stapje omhoog te zetten, om straks klaar te zijn voor de minuten die in het eerste elftal kunnen komen.”

Romero is in ieder geval op de goede weg en kijkt uit naar meer. “Ik ben blij dat ik nu ook rendement heb voor de ploeg.”


Facebook Comments