Home Nieuws ‘Romero is klaar om Luuk de Jong te vervangen’

‘Romero is klaar om Luuk de Jong te vervangen’

39
0

Maximiliano Romero komt langzaam in beeld bij analisten en diverse media nu hij langzaam op stoom dreigt te geraken.

Mocht Luuk de Jong geblesseerd raken hoeft PSV niet te vrezen, stelt Hans Kraay. Romero is klaar om Luuk de Jong te vervangen als de spits niet kan spelen.


De negentienjarige spits scoorde zaterdag twee keer in het duel van de beloften met Jong AZ. “Ik heb hem nu een aantal wedstrijden gezien”, zegt Kraay. “In eerste instantie zag ik niet veel dynamiek, energie en finesse, maar hij is fit aan het worden.”

Kraay geraakt langszaam enthousiast over Romero. “Hij heeft kleine dingetjes die de meeste spelers niet hebben. Hij is altijd in beweging en zodra één centrale verdediger aan de bal is, begint hij al te lopen. Dat is heerlijk voor een verdediger. Hij ziet het gewoon.”

Volgens Kraay hoeft Luuk de Jong zich nog geen zorgen te maken maar is Romero wel de aangewezen persoon om aanvoerder van PSV te vervangen als het moet. “Het lijkt me heel normaal dat hij in de spits komt te spelen als er iets is met De Jong. Donyell Malen is ook een optie, maar aan de zijkant is hij beter en gevaarlijker.”


Facebook Comments