Home Nieuws Romero is John de Jong dankbaar: ‘Hij heeft me niet laten verpieteren’

Romero is John de Jong dankbaar: ‘Hij heeft me niet laten verpieteren’

671
0

PSV is op een zorgzame en bovenal menselijke manier met de uitgeleende Maximilinano Romero omgegaan.

Dat blijkt uit de woorden van de jonge spits als hem door het Eindhovens Dagblad gevraagd wordt naar zijn situatie. Bekend is dat de spits wil vlammen bij PSV maar de goede zorgen vanuit Eindhoven gaan zich wellicht nog uitbetalen.

De Argentijn voelt zich weer prettig bij PSV en wil het vertrouwen van PSV en John de Jong weer uitbetalen. Maximiliano Romero is daarom vastbesloten om zich eindelijk te laten zien bij PSV.

PSV hield hem echter nauwlettend in het oog, vertelt Romero vol vertrouwen tegen het Eindhovens Dagblad. “PSV heeft me het afgelopen seizoen niet laten verpieteren. John de Jong heeft me regelmatig gevraagd hoe het met me ging, zowel fysiek als emotioneel.”

Romero is na het stilleggen van de Argentijnse competitie voor zichzelf blijven trainen en mag zich nu bewijzen aan trainer Roger Schmidt. De spits is fit, oogt scherp en ziet veel potentie in het systeem met twee aanvallers dat Schmidt voor ogen heeft. “Dan maak je een hele offensieve indruk en ik denk dat je gevaarlijker kunt zijn en de kansen beter kunt verzilveren.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here