Home Nieuws Romero blij: ‘Ik verwacht dat ik volgend seizoen op m’n best zal...

Romero blij: ‘Ik verwacht dat ik volgend seizoen op m’n best zal zijn’

64
0

Maxiliniano Romero kan het nog altijd: scoren en belangrijk zijn voor PSV.

Vrijdagmiddag vestigde de Argentijn zijn naam opnieuw met twee treffers. De spits is blij en wil meer. Dat moet normaal gezien gaan lukken gezien het aanwezige talent en het potentieel.

Vrijdagmiddag tijdens een met 5-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen Vitesse liet Romero met twee doelpunten zien op de weg terug te zijn. Na afloop sprak hij over zijn vorm met FOX Sports.

‘Ik ben natuurlijk heel blij om terug te zijn. Hier ben ik al vanaf het begin naar op zoek. Ik ben er helaas nog niet vaak bij geweest door allerlei omstandigheden, maar je mag als voetballer nooit opgeven. Opgeven is ook geen optie voor mij. Voor nu ben ik vooral heel blij dat ik weer speel voor het eerste elftal.’

‘Ik voel me goed na deze 45 minuten. Ik zit op het niveau dat ik moet hebben en voel me zelfs al wat beter dan verwacht. Ik ben op zoek naar mijn beste niveau en vandaag kreeg ik die kans in een oefenwedstrijd. Ik verwacht dat ik volgend seizoen op mijn best zal zijn’, aldus Romero


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here