Home Nieuws Romelu Lukaku vol lof over Johan Bakayoko, Peter Bosz en PSV: ‘Ik...

Romelu Lukaku vol lof over Johan Bakayoko, Peter Bosz en PSV: ‘Ik hoop dat jullie kampioen worden’

1309
0

De Belgische spits Romelu Lukaku staat in Europa nog altijd bekend als topspits.

De aanvaller van AS Roma heeft echter ook wel een mening over Johan Bakayoko, die hij dit weekend deelt met PSV TV. De laatste jaren pendelt de spits van Europese competitie naar Europese competitie maar overal scoort de Belgische topspits zijn doelpunten. Altijd en over.

Heden ten dage is Lukaku spits van AS Roma maar eerder was Lukaku actief bij ondermeer Internazionale en Chelsea. Het gaat niet overal altijd even crescendo met de aanvaller maar een garantie voor doelpunten is Lukaku nog steeds. Ook voor het Belgische nationale elftal weet Lukaku altijd en overal het net te vinden.

Wel lijkt de spits vaak verongelijkt of gefrustreerd na een doelpunt als we zijn reacties aanschouwen. Het bekende vingertje naar de mond of een handgebaar richting fans van de tegenstander of richting media, zijn Lukaku niet vreemd. Op dat vlak kan de aanvaller een voorbeeld nemen aan Johan Bakayoko, die niets van dit gedrag ten weet te spreiden. De bescheiden Bakayoko is ondertussen hard op weg een internationale topspeler te worden, ziet ook Lukaku die op zijn beurt vol lof is over PSV’s vleugelaanvaller Bakayoko.

In gesprek met PSV TV blijkt Lukaku een heel prettige zachte kant te hebben. De spits spreekt ook zijn bewondering uit voor de ontwikkeling van Bakayoko. Lukkaku blijkt goed op de hoogte te zijn van de prestaties van PSV want in gesprek met PSV TV haalt Lukaku de ongeslagen status van PSV in de Eredivisie aan. Tegelijkertijd laat de Belgische spits weten dat Bakayoko een bijzonder getalenteerde speler is met bijzondere kwaliteiten, die onder de vleugels van Peter Bosz uitstekend tot zijn recht komt.

Tekst gaat verder onder de foto

Jullie bij PSV doen heel goed werk met Bakayoko. Peter Bosz is een goede trainer voor hem. Zo is Johan op zijn best. Als ik kijk naar jullie ploeg dit seizoen..PSV is zo goed bezig, jullie zijn favoriet voor de titel’, aldus Lukaku over de prestaties van PSV dit seizoen.

‘Jullie hebben nog net verloren he’, vraagt Lukaku aan de PSV TV verslaggever. ‘Ik hoop dat jullie zo verder gaan’, wijst Lukaku naar de winstpartijen van PSV in onderstaand Instagram-item.


Vorig artikelAad de Mos voorziet overwinning PSV op Arsenal: ‘Lens heeft het ook gedaan, waarom PSV niet?
Volgend artikelJoey Veerman oneens met Rafael van der Vaart: ‘Ik verbaas me hier echt over’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in