Home Nieuws Romario krijgt ambassadeurs functie bij PSV

Romario krijgt ambassadeurs functie bij PSV

33
0

Romário de Souza Faria wordt opnieuw in een officiële rol aan PSV verbonden.

Na Carlos Salsido en Maza Rodriguez bindt de club opnieuw een grootheid uit de geschiedenis aan de club. Dit meldt de club op de eigen website en de Braziliaanse PSV vedette heeft dit inmiddels weten te bevestigen. Het ambassadeurschap van PSV houdt in dat Romário beschikbaar is om in Brazilië als gezicht van PSV op te treden, schrijft PSV.nl.

“Hij heeft toegezegd dat we hem kunnen inzetten op alle gebieden waarvan wij denken dat hij van toegevoegde waarde kan zijn”, zegt commercieel directeur Frans Janssen. De commrciele man van PSV is zeer blij met de aanstelling van Romario. “Romário is een legende, in Eindhoven, in Brazilië, eigenlijk overal. Het is fantastisch dat iemand met zijn status zich voor onze club wil inzetten. Natuurlijk zijn dit eretitels, maar wel met een zeer serieuze ondertoon”, zegt Frans Janssen vol trots.

“Met Salcido en Rodriguez zijn volwassen afspraken gemaakt over hun inzetbaarheid. Carlos heeft inmiddels in een commercieel traject voor een sponsor een eerste bijdrage geleverd. Met Romário maken we soortgelijke afspraken.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here