Home Nieuws Ramalho is PSV’er, Roger Schmidt wordt weer op de wenken bediend: clubs...

Ramalho is PSV’er, Roger Schmidt wordt weer op de wenken bediend: clubs akkoord over transfersom van 2,5 miljoen euro

8101
0

UPDATE 25-5 – 15u: Het nog maar een jaar lopende contract van Andre Ramalho zal door PSV worden afgekocht in de vorm van een transfersom van 2,5 miljoen euro.

Dat meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. Andre Ramalho zal bij een positieve medische keuring dus speler van PSV worden. PSV en Red Bull Salzburg zijn akkoord over de genoemde som.


Dit betekent dat Roger Schmidt opnieuw een speler uit zijn netwerk naar PSV weet te halen. De coach wordt daarmee opnieuw op de wenken bediend met het aantrekken van een speler waar hij in het verleden mee samengewerkt heeft.

Op voorspraak van Schmidt volgden eerder doelman Mvogo, Adrian Fein en Eran Zahavi. Ook Phillip Max en Gotze kwamen uit de koker van Schmidt. De twee Duitsers Max en Gotze zijn natuurlijk voltreffers gebleken.

Philipp Max stond al langer op de scoutingslijst bij PSV. Ook Zahavi kan zeker een meerwaarde zijn met zijn constante jacht op doelpunten en zijn zeer professionele instelling. Schmidt’s wil is al met al de afgelopen 12 maanden toch vaak wet gebleken in Eindhoven. Nu nog eclatante prestaties maar daar hebben we alle vertrouwen in wat het volgende seizoen aangaat.

Eerder bericht: De transfer van de Braziliaanse verdediger Andre Ramalho is aanstaande.

De verdediger is inmiddels in Eindhoven gesignaleerd en de verwachting is dat er snel een update zal volgen in de vorm van een akkoord tussen PSV en Red Bull Salzburg over het afkopen van het eenjarige contract van de verdediger.

Later meer.


Facebook Comments