Home Nieuws Roger Schmidt wil niets kwijt over Benfica: ‘Er is niets om te...

Roger Schmidt wil niets kwijt over Benfica: ‘Er is niets om te bevestigen’

112
0

De focus ligt op PSV – Leicester en daarna op PSV – Ajax, lijkt Schmidt woensdagmiddag te denken tijdens de persconferentie voor het duel tegen de Engelsen.

Roger Schmidt en Benfica zijn welhaast een zekerheid voor het volgende seizoen maar de Duitser wenst zich selchts te beperken tot het huidige seizoen. Temeer omdat PSV zich in een fase weet te bevinden dat er van alles te winnen valt. Hoewel meerdere media melden dat Roger Schmidt na dit seizoen trainer is van Benfica, weigert hij dat zelf tot op heden te bevestigen. Over Benfica en een eventueel dienstverband werd woensdagmiddag in zijn geheel niet gesproken.

Meerdere media meldden al dat Schmidt in de zomer voor twee jaar tekent bij Benfica. De Duitser kreeg daar woensdag op de persconferentie vragen over maar was duidelijk. “Er is niets om te bevestigen. Ik ga daar nu ook niet over praten”, zegt Schmidt, tegen Voetbal International.

Schmidt ging verder en zei: “Ik wil me met mijn team focussen op de eerstvolgende wedstrijd. Dit zijn belangrijke weken. Wat de spelers tot nu toe dit seizoen hebben laten zien is fantastisch, maar we willen ook prijzen winnen. In ieder geval één. Ik ben nu niet met mijn legacy bij PSV bezig.”


Vorig artikelLeicester keeper Schmeichel op de hoogte van sfeer Philips Stadion: ‘Ik verwacht een geweldige sfeer’
Volgend artikelRoger Schmidt roept PSV fans op tot massale steun: ‘We hebben de beste sfeer nodig’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in