Home Nieuws Roger Schmidt wijst topaanbieding van Red Bull Leipzig af en blijft bij...

Roger Schmidt wijst topaanbieding van Red Bull Leipzig af en blijft bij PSV

957
0

Een man een man, een woord een woord.

Dat moet Roger Schmidt afgelopen weekend gedacht hebben nadat Red Bull Leipzig een aanbieding bij Schmidt had weggelegd. De Duitse coach blijft de komende zes maanden in ieder geval bij PSV. De club uit Leipzig geniet in Duitsland steeds meer aanzien en dus moest er een trainer van naam en faam worden aangesteld. Roger Schmidt kreeg een miljoenensalaris aangeboden vanuit Leipzig, weten Kicker en BILD te melden.

Die feiten kunnen genoteerd worden. De 54-jarige Duitser had dit weekend in Leipzig de opvolger van de ontslagen Jesse Marsch kunnen worden maar de vooraanstaande Duitse coach heeft nu eenmaal een lopend contract en dat wenst hij te respecteren. Het aanbod uit het oosten van Duitsland werd dit weekend niet geaccepteerd en dus kan Red Bull Leipzig op zoek naar een andere coach dan wel een andere oplossing.

Leipzig staat na veertien duels teleurstellend veertiende en wilde aan de hand van Roger Schmidt weer stappen voorwaarts maken. Schmidt was tussen 2012 en 2014 de coach van Red Bull Salzburg en was voor de directie van het Red Bull voetbalconcern de belangrijkste kandidaat om de vacature in te vullen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here