Home Nieuws Roger Schmidt wijst naar Joël Drommel: ‘Joël was heel belangrijk. Ik ben...

Roger Schmidt wijst naar Joël Drommel: ‘Joël was heel belangrijk. Ik ben blij voor hem’

627
0

Roger Schmidt was donderdagavond een tevreden man. De Duitse trainer vertrok met drie punten en de koppositie terug naar het hotel.

De coach zag dat zijn wissels goed uitpakten en dus kon hij de eventuele criticasters van repliek dienen. De winnende coach heeft altijd gelijk dus er zullen weinig criticasters zijn na een Europese 1-4 overwinning. Toch kwamen PSV en Schmidt goed weg rond de 1-2 en de wissels want de 2-2 hing in de lucht. Drommel voorkwam erger en dus wees Schmidt na afloop naar de doelman.

De trainer vond het fijn dat juist Joël Drommel, die afgelopen weekend tegen Willem II enorm in de fout ging, een belangrijke rol speelde. “Joël was heel belangrijk. Ik ben blij voor hem”, zei Schmidt bij ESPN. “Afgelopen zaterdag zat het hem tegen Willem II niet mee, maar ik heb altijd geloofd dat hij een goede doelman is.”

“Na de goal van Sturm Graz was er een moment waar we wat meer moeite hadden, toen moesten we volhouden. We konden snel het spel weer naar onze hand zetten. Dat je twee keer scoort terwijl je onder druk staat, is een goed teken.”

Met vier punten uit twee wedstrijden staat PSV bovenaan in groep B en wachten er nu twee wedstrijden tegen AS Monaco. “Het is een goede eerste stap richting de knock-outfase. Hier kunnen we op voortborduren. Het is fijn dat we alles in eigen hand hebben”, aldus Roger Schmidt na afloop van Sturm Graz – PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here