Home Nieuws Roger Schmidt weigert felicitaties van Hans Kraaij over contract bij Benfica

Roger Schmidt weigert felicitaties van Hans Kraaij over contract bij Benfica

919
0

Het beursgenoteerde Benfica uit Lissabon gaf afgelopen week al een kleine inkijk in de toekomst van de club door een minimale aankondiging van het aanstaande trainerschap van Roger Schmidt.

Echter is het nog niet zover volgens Roger Schmidt en dus weigert de Duitse trainer de felicitaties in ontvangst te nemen. Schmidt noemt de berichtgeving over zijn overstap naar Benfica zelfs erg voorbarig. De Portugese topclub meldde woensdag in een verklaring dat het een principeakkoord heeft bereikt met Schmidt maar de trainer ontkent het geheel tot op heden.

ESPN-verslaggever Hans Kraay junior wilde Schmidt daarom feliciteren met zijn overstap naar Benfica. “Je kan dat zeggen, maar er is nog niets aangekondigd. Het is nog niet zeker wat ik volgend seizoen ga doen, dus ik kan deze felicitaties niet in ontvangst nemen”, aldus Schmidt, die reageerde dat hij niet over de toekomst kan spreken.

Benfica is beursgenoteerd en moest daarom al een bericht de wereld in verspreiden maar Schmidt ziet dat anders. “Ze hebben het nog niet voor honderd procent aangekondigd en ik kan het op dit moment ook niet aankondigen. Ik praat verder niet over de toekomst”, aldus een uiterst voorzichtige Roger Schmidt. Volgens Portugese media tekent hij een contract voor twee jaar, met een optie voor nog een seizoen.


Facebook Comments Box